EGYESÜLETEK

FRISS HÍREK, INFORMÁCIÓK

2015-03-10

Közgyűlés 2015

Vissza a kezdőlapra

Szombaton az MKSSZ közgyűlést megelőzően megtartottuk az MRSZ UL szakági közgyűlést.
31 MRSZ tag klub képviselői meghallgattak egy rövid tájékoztatót az UL Szakbizottság megalakulásáról.A jelenlévők elfogadták az idei versenynaptár tervezetet, majd döntöttek a szakág költségvetéséről, ezt követően a szakági közgyűlés be is fejezte a munkáját.Rövid szünetet követően megtartottuk évi rendes közgyűlésünket a már szokásosnak mondható helyszínen, a volt gyógyszerkutató éttermében. A mandátummal rendelkező 46 tagszervezetünkből 37 képviseltette magát.A meghírdetett napirendi pontok szerint elhangzottak a beszámolók,  amiket a hozzászólások után a közgyűlés egyhangúlag el is fogadott.
Az ebéd elfogyasztása után Pető Sándor szakmai vezető adott rövid tájékoztatást a jelenlegi helyzetről, és a közeljövőben várható változásokról.Mivel Dr. Szép Jenő lemondott elnökségi tagságáról, választást is kellett tartanunk. A három jelölt (Filipovits Attila, Keserű Lászlóné, Pető Sándor) közül a tagság Pető Sándort választotta meg az elnökség új tagjává.

Ezután Mészáros László, az MRSZ elnöke adott egy rövid tájékoztatót az MRSZ jelenlegi helyzetéről, majd a közgyűlés elfogadta a rendezvénynaptárt, aztán a 2015-s költségvetést.

A közgyűlés három órakor befejezte munkáját!

A fotókért köszönet Lukács Norbertnek!


Vissza a kezdőlapra