EGYESÜLETEK

FRISS HÍREK, INFORMÁCIÓK

2012-08-29

BAZUL Kupa és Apolló találkozó!

Vissza a kezdőlapra

BAZUL KUPA

 

 

A BORSOD MEGYEI REPÜLŐKLUB ismét megrendezi a                                                                             

BAZUL KUPÁT,

A

KÖNNYŰREPÜLŐ ÉVADZÁRÓ VERSENYT,

 

A VERSENYRE HÍVUNK ÉS VÁRUNK MOTOROS sárkányrepülőket , merevszárnyú Ul repülőket  valamint Movit kategóriában repülő gépek  pilótáit navigátorait és hozzájuk tartozó barátokat !

A versenyen egy és kétszemélyes kategóriában lehet indulni.

 

A verseny helyszíne : Miskolc repülőtér,

A verseny időpontja : 2012. szeptember 7- 8 péntek- szombat.

Versenyigazgató:        Kiss László

 

A  Versenyzőket és Kísérőiket 6.-ától csütörtöktől  várjuk a repülőtéren, de nem késik el, aki 7.-én reggel 7 órára megérkezik .Ezt azonban előre jelezni kell.  Lehetőség szerint a nevezéseket szerda délig juttassátok el a lenti címre. Nevezési díj 3000.- Ft. 5000 Ft kategóriától függően .A péntek 8 órai regisztráció és eligazítás után 10 órakor start nyitás .  Motoros sárkányoknál egy és kétszemélyes kategória, merevszárnyú gépeknél kétszemélyes kategóriában lehet indulni .

 

Pénteken kettő számot tervezünk, főleg navigációs feladatokra építve, valamint célra szállást. Szombaton egy célra szállás és utána átrepülés Egerbe, az Apolló Találkozóra .Ott lesz az eredményhirdetés

Gyertek minél többen és tapasztaljátok meg milyen a repülés a csodás bükki, zempléni, Hernád-völgyi, vagy éppen a Tisza környékén! Nem fogtok csalódni!

 

A szállás a repülőtéren faházban, vagy hozott sátorban történik .A faházba takaró, hálózsák szükséges. Aki kedd  délig leadja a nevezését ,a szállásért nem kell fizetnie, egyébként a szállás költsége 1300 Ft / fő A nevezési díj amely egyszemélyeseknek 3000Ft  kétszemélyeseknek 5000 Ft tartalmazza a térképeket, fotókat a szállást és a pénteki vacsorát .A verseny díjazása kupa, vagy érem .

A versenyen szokás szerint szeretettel várjuk azokat is, akik levegőben  érkeznek, de nem akarnak versenyezni ,csak szombaton együtt akarnak átrepülni Egerbe a csodálatos Bükki útvonalon.

Arra is van lehetőség hogy valaki próba képen repüljön végig egy versenyszámot, belekóstolva a versenyzésbe . Ilyenkor minimalizált nevezési díjat kell fizetni.

Feltétlenül várjuk azokat is, akik barátaikat kísérik el! 

 

További információt ad Kiss László ,     46 -380-655,     20 -7779 195

vagy bármelyik szakosztálytagunk, akit ismersz

 

e.mai: kisslaci.kenya@freemail .hu

 

GYERTEK EL, NAGYSZERŰ BULI LESZ!

Rossz idő esetén új időpont kerül meghirdetésre


Vissza a kezdőlapra